oktober 22, 2016 Bibliotheek Brasschaat
Luistert jouw (klein)kind graag naar verhalen? Schrijf hem of haar dan zeker in voor de voorleesmomenten!
oktober 22, 2016 Bibliotheek Kortrijk
Vrijwilliger Freddy Vermoere gaat regelmatig in de Kortrijkse (buurt)bib op zoek naar interessante bezoekers. Ook personeelsleden en vrijwilligers van de bib passeren af en toe de revue. Wie zijn ze? Wat hebben ze met boeken, films, muziek, ...?
oktober 21, 2016 Bibliotheek Tielt-Winge
Van maandag 31 oktober t.e.m. vrijdag 11 november gaat in de Antwerp Expo alweer de 80ste editie van de Boekenbeurs door. Op de Boekenbeurs zijn er stands van uitgevers, importeurs en boekhandelaren.
oktober 21, 2016 Bibliotheek Antwerpen
De meertalige voorleesuurtjes van de bib zijn een succes. Elf Erasmusstudenten sluiten aan bij het project en lezen in november en december in verschillende talen voor in zes bibliotheken.
oktober 21, 2016 Bibliotheek Kortrijk
Gisteren kwam Ebe Verhue uit Spes Nostra Heule een dagje meedraaien in onze bib.
oktober 20, 2016 Bibliotheek Kortrijk
Feedly is één van meest gebruiksvriendelijke en populaire 'RSS-lezers' op het web. 'RSS' staat voor 'Really Simple Syndication', een makkelijke manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuws op je favoriete websites, blogs, nieuwssites en over je interessegebieden.
oktober 20, 2016 Bibliotheek Kortenberg
De ‘Week van de Smaak’ heeft dit jaar als thema ‘De Smaak van Toen’. Dit gaat van herinneringen aan grootmoeders keuken tot je lievelingskost als kind, van historische maaltijden tot eten uit literaire klassiekers, van bijzondere ingrediënten uit de mythologie tot iconische gerechten. In dit kader brengt ‘Kip van Troje’, het reizend speeltheater, op donderdag […]
oktober 19, 2016 Bibliotheek Maaseik
Zondag 22 januari 201710.30 - 12.30 uur Bib Maaseik

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.

Activiteitenin je bib