juli 30, 2015 Bibliotheek Kalmthout
Bib Kalmthout verleent onderdak aan een lokale kern van Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV).
juli 30, 2015 Bibliotheek Leuven
Regelmatig krijgen wij groepen uit middelbare scholen, het volwassenenonderwijs, inburgeringscursussen … over de vloer in de bib. We zoeken vrijwilligers om deze groepen te begeleiden en te informeren over de mogelijkheden die de bib hen biedt.
juli 30, 2015 Bibliotheek Gent
In 2012 hadden we de Britse kunstenaar Duncan Speakman te gast in Timelab*. Hij had er net een tournee opzitten doorheen de wereld met zijn ‘subtle mobs’ (subtiele flashmobs).
juli 30, 2015 Bibliotheek Leuven
 Weer een stapje dichter bij een groot feest op 26 september! De filialen daagden hun lezers uit om 15 opdrachten uit te voeren en zo 15 sterren te verdienen.
juli 29, 2015 Bibliotheek Kortenberg
Ondervind je problemen met het activeren van Mijn Bibliotheek? Deze video brengt je duidelijkheid.
juli 29, 2015 Bibliotheek Maaseik
Heb je een kleine spruit in huis, die nog niet naar school gaat? 
juli 29, 2015 Bibliotheek Wetteren
Tijdens de Erfgoedtentoonstelling “Drie om nooit te vergeten” worden de drie Wetterse auteurs die Vlaamse Filmkens schreven, namelijk Felix De Moor, Karel Uyttendaele (alias Lode De Visscher) en Gaston M. Van der Gucht, door Daniël De Mol en Dirk De Backer opnieuw onder de aandacht gebracht. In een brochure en in een tentoonstelling presenteren zij alle covers van de Wetterse Vlaamse Filmkens en geven zij informatie over de drie Wetterse auteurs.
juli 29, 2015 Bibliotheek Dendermonde
Weet u in uw buurt een gezellig plaatsje om te vertoeven en/of bent u creatief?Plaats dan een zelfgemaakt ‘boekennestje’.Dit kan gerealiseerd worden door één of meer personen of een organisatie.
juli 28, 2015 Bibliotheek Wevelgem
De bibliotheekmedewerkers zijn niet de enigen die de werkzaamheden in het park met hunkerende ogen volgen. Ook wie in het park komt, volgt met belangstelling de snelle vorderingen op de werf.

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.

Activiteitenin je bib

juli 30, 2015 Maaseik
juli 30, 2015 Zedelgem
augustus 5, 2015 Duffel