juli 3, 2015 Bibliotheek Gent
Net als vorig jaar presenteren we aan het begin van de zomer een keuzelijst met zomerse fictie .
juli 3, 2015 Bibliotheek Wevelgem
SPLASH!   Er ligt een schatkist van Vlieg verstopt in Wevelgem! POW!   Doe tussen 27 juni en 30 augustus mee aan de zomerse zoektocht naar de schat van vlieg. Ben je jonger dan 12 jaar en een echte schattenjager? Kom dan naar de bib, doe de klankspelletjes en kom ze te weten waar de schatkist verborgen zit. In de schat bevindt zich een unieke code waarmee je kans maakt op knallende prijzen! KRRR!   Alle info, leuke spelletjes en nog meer zomerse activiteiten vind je op : http://www.uitmetvlieg.be/schattenjacht
juli 3, 2015 Bibliotheek Leuven
Tijdens de zomermaanden komt de Bib Leuven naar je toe met een selectie prentenboeken, stripverhalen, tijdschriften en ander literair lekkers. Noteer alvast de volgende data in je agenda:
juli 2, 2015 Bibliotheek Londerzeel
Voor baby’s, peuters en kleuters vind je in Bib Londerzeel voortaan hippe verrassingsrugzakjes en –trolleys. In de auto, op het vliegtuig, in de tent, bij oma en opa,... : het is allemaal nog leuker met een rugzak van de bib!
juli 2, 2015 Bibliotheek Kontich
               Kijk naar de wereld door de ogen van Stijn Streuvels. Zijn boeken staan speciaal in de kijker tot en met 15 augustus.
juli 2, 2015 Bibliotheek Zonnebeke
Deze maand introduceren we naast toppers als 'Birdman', 'The imitation game' en '50 shades of grey' (grapje!) tal van nieuwe series. 'The Wire', 'Fargo', 'The Vampire diaries', 'Mad men', 'Walking dead' ... allen om vingers en duimen af te likken. Je vindt ze vanaf zaterdag 4 juli in de bibliotheekrekken.   Veel kijkplezier!
juli 2, 2015 Bibliotheek Wetteren
De bibliotheek heeft in juni volgende nieuwe materialen in haar collectie opgenomen: romansmuziekspeelfilmsinformatieve materialenboeken, cd's en dvd's voor de jeugd
juli 2, 2015 Bibliotheek Londerzeel
In het West-Vlaamse dorp Ingooigem bevindt zich het geboortehuis van Stijn Streuvels. Na een jarenlange renovatie werd dat onlangs heropend als Het Lijsternest: Streuvelshuis & schrijversresidentie.

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.

Activiteitenin je bib