oktober 1, 2014 Bibliotheek Gent
VIAA, het Vlaams Instituut voor Archivering, wil het digitale erfgoed van Vlaanderen op een duurzame manier bewaren, maar ook toegankelijk maken voor iedereen. Eén manier om dat te doen is door audiovisueel erfgoed raadpleegbaar te maken voor het grote publiek in openbare bibliotheken.
oktober 1, 2014 Bibliotheek Gent
Dit academiejaar organiseert Studium Generale  van de Hogeschool Gent een boeiende lezingenreeks met als thema ‘Van nu en straks. Over toekomstdenken’.
oktober 1, 2014 Bibliotheek Wetteren
Een versleten T-shirt omtoveren tot een rokje? Loesje Leysen staat je met naald en draad bij om kledingstukken te recy-kleren tot een originele outfit. Elke les vertrekt vanuit een ander kledingstuk. Voor les 1 breng je een T-shirt mee, les 2 iets in een grote maat (of broek zonder knoop), bij les 3 een herenhemd. Heb je niets voorhanden, dan kan je ook in de rekken van de Kringwinkel snuisteren.
oktober 1, 2014 Bibliotheek Buggenhout
- Zin om de winteravonden lekker lezend op de zetel door te brengen onder een zacht nieuw fleece dekentje? - Bezoek drie activiteiten van De Leesdijk en je maakt kans op een exclusief deken.
september 30, 2014 Bibliotheek Londerzeel
Vrijdag 3 oktober om 19u in Bib LonderzeelGratis toegang. Inschrijven is niet nodig. De Londerzeelse afdeling van het Davidsfonds nodigt iedereen uit voor een boeiende voordracht over Vesalius door historicus Jos Martens, die eerder alles over Mercator uit de doeken kwam doen in onze gemeente.
september 30, 2014 Bibliotheek Dilbeek
Ter gelegenheid van de jaarmarkt zal de bibliotheek op maandag 6 oktober gesloten zijn.
september 30, 2014 Bibliotheek Brasschaat
Zaterdag 11 oktober is er een dessertenwedstrijd in de hoofdbib. Heb jij het recept voor de lekkerste taart, het knapperigste koekje, de mooiste cupcakes of de smakelijkste tiramisu? Ga dan aan het kloppen, kneden, bakken en decoreren ...
september 30, 2014 Bibliotheek Antwerpen
Over te veel voedsel, te weinig voedsel. Over het recht op voedsel. CULIFAIR kadert het thema van de 11.11.11-campagne in samenwerking met Vila Cabral.
september 30, 2014 Bibliotheek Brasschaat
Zaterdag 11 oktober is het Verwendag in de bib! Wat is er dan in de bib te doen: koffie -met een koekje- in de biboase, een dessertenwedstrijd, gezelschapsspelen, pianoserenades

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.