mei 4, 2016 Bibliotheek Kortenberg
Wie kent Kaat van de tv-serie ‘Thuis’ niet? Vroeger Frankie, en nu Kaat… Mensen zoals Kaat hebben het niet gemakkelijk. Maak het maar eens mee dat je geboren wordt in het verkeerde lichaam… Het is niet vanzelfsprekend om met jezelf in het reine te komen en stappen te ondernemen om er iets mee te doen. […]
mei 4, 2016 Bibliotheek Nijlen
Wil je de man ontmoeten die bij traumatische momenten ons land ondersteunt met zijn boodschappen op TV en radio? Dan moet je nu deze unieke kans grijpen.
mei 4, 2016 Bibliotheek Hoeilaart
Er is een groot nieuw aanbod lees- en weetboeken met een Makkie. Net op tijd voor kinderen die hun leesniveau nog wat moeten opkrikken tegen dat de toetsen eraan komen. Voor elk wat wils: stoere BOJ-boeken vol actie en avontuur, romantische verhalen over kriebels en zo, van alles over sport of gevaarlijke dieren, of over beroepen […]
mei 4, 2016 Bibliotheek Kortrijk
Het klassement van de amusementsmuziek en popmuziek is behoorlijk duidelijk maar voor de klassieke muziek is het altijd net iets ingewikkelder.
mei 3, 2016 Bibliotheek Buggenhout
De bib is gesloten in het Hemelvaartweekend. Donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we er even niet. Onze uitleenposten Opstal en Opdorp zijn wel open op zondag 8 mei.
mei 3, 2016 Bibliotheek Brakel
Charlotte Brontë (°1816) werd wereldberoemd met haar roman 'Jane Eyre'. Haar zus Emily schreef het onvergetelijke 'Woeste hoogten' en ook de jongste zus Anne was schrijfster.
mei 3, 2016 Bibliotheek Rotselaar
Kom jij ook met de fiets naar de bib?  

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.

Activiteitenin je bib

mei 11, 2016 Westerlo
mei 12, 2016
mei 12, 2016 Maarkedal