juni 24, 2016 Bibliotheek Asse
Mysterie en wraak. Mysterie, wraak en intrige zijn dé ingrediënten van een bloedstollende Moordzomer. Knack en Standaard Boekhandel selecteerden de 22 beste thrillers van het moment – adembenemend spannend en gruwelijk goed.
juni 24, 2016 Bibliotheek Kalmthout
Vind je lezen moeilijk en wil je daar graag iets aan doen? Leer je Nederlands en wil je beter leren lezen? Doe mee met De Samenlezers! Elke woensdag komen we samen in Bib Kalmthout, tussen 14 en 16 uur. We kiezen een leuk boek (of magazine, strip, gedicht…). Dat gebruiken we om te oefenen. Niets moet. Je bepaalt je eigen tempo. Samen ontdekken we dat lezen ook fijn kan zijn! Ook voor kinderen is er heel wat te beleven in de Bib. Terwijl jij oefent, kunnen zij luisteren naar verhalen in de voorleeshoek!
juni 24, 2016 Bibliotheek Kortrijk
De Kortrijkse bib heeft een zeer uitgebreide jazzcollectie van een paar duizend cd’s (én een paar duizend vinylelpees). Niet alleen omdat wij chauvinistisch zijn maar ook omdat er heel veel kwaliteit te vinden is, hebben we hier een ruime selectie van Belgische jazzmuzikanten opgelijst.Zowel oude gloriën als hedendaagse toppers maar ook (nu nog) relatief onbekende musici.Laat jezelf verrassen!
juni 24, 2016 Bibliotheek Antwerpen
Vrijdag 24 juni is door een aangekondigde staking de dienstverlening verstoord in enkele bibliotheken.
juni 23, 2016 Bibliotheek Zonnebeke
(c): Freddy Rigole
juni 23, 2016 Bibliotheek Hoeilaart
Het einde van het schooljaar is nabij. De laatste klasbezoeken zijn achter de rug. Neen, nog geen vakantie voor de bibdames. Het is nu alle hens aan dek om de vele werkjes van de klassen die met de boekenkoffers aan de slag gingen, te bekijken en… te beslissen welke klas wint. Alvast geen makkelijke klus […]
juni 23, 2016 Bibliotheek Rotselaar
Er schuilt veel tussen de regels

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.

Activiteitenin je bib