september 1, 2014 Bibliotheek Kortrijk
Ben je tussen vier & zestien jaar en dol op lezen? Wil je samen met andere leesbeesten discussiëren over boeken? Wil je als jurylid meebeslissen welke jeugdboeken in de prijzen vallen? Dan ben jij de geknipte persoon om deel te nemen aan de KJV!
september 1, 2014 Bibliotheek Leuven
Het thema van de Bibliotheekweek 2014 is ‘Iedereen bibliothecaris’. In een moderne bib vind je niet enkel kennis in boeken, of in databanken, of via pc’s. Er zit ook heel wat info en vaardigheden in mensen: bij onze medewerkers, de organisaties waarmee we samenwerken, en onze bezoekers.
september 1, 2014 Bibliotheek Leuven
Op de Fair Trade dag (zaterdag 4 oktober) kan je in de Bib Leuven om 14.00 uur terecht voor een workshop en proeverij van (fair trade) chocolade.
september 1, 2014 Bibliotheek Tielt-Winge
De praatgroep Frans blikt op donderdag 4 september terug op de afgelopen week. Voor de voorbereiding kan je hier klikken.
september 1, 2014 Bibliotheek Brugge
Bij het begin van het nieuwe schooljaar zetten we enkele websites over onderwijs in de kijker. Zowel voor ouders, studenten als andere betrokkenen kunnen ze helpen om een antwoord te vinden op de vragen waarmee je zit.
september 1, 2014 Bibliotheek Dilbeek
Het prachtige nazomerweer is het ideale moment om samen met je kinderen in de tuin te werken. Inspiratie nodig? Op de jeugdafdeling vind je deze maand de leukste tuinboeken voor kinderen terug. Zowel verhaaltjes over in de tuin werken als informatieve boeken over zaaien, planten, oogsten, wieden, ... staan in de kijker!
augustus 31, 2014 Bibliotheek Zonnebeke
foto: deredactie.be
augustus 30, 2014 Bibliotheek Gent
Tot eind september staat de Vertelstoel in Bibliotheek Zwijnaarde! De vertellers nemen je mee in de fantastische wereld van de verhalen. Ze doen je trillen van spanning en gillen van plezier.

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.

Activiteitenin je bib

september 2, 2014 Wetteren
september 3, 2014 Temse
september 9, 2014
september 10, 2014 Rotselaar