juli 26, 2016 Bibliotheek Zonnebeke
Eens in het jaar, meestal wanneer de zomer in het land is, tasten we eens diep in onze beurs en trekken we er op uit om ons stripcollectie te vervolledigen.
juli 26, 2016 Bibliotheek Halle
Op zaterdag 27/08 om 11.00u organiseren we een voorleesfeestje voor kinderen van 3 tot 6 jaar (en ouders) in het paviljoentje aan achterzijde van de bib (Elisabethpark).
juli 25, 2016 Bibliotheek Buggenhout
Zopas verscheen de GVR in de filmzalen.Deze hartverwarmende klassieker van Roald Dahl is natuurlijk heel erg bekend.Om ook de kinderen van nu alvast wat vertrouwd te maken, kan je aan de slag met dit activiteitenblad.
juli 23, 2016 Bibliotheek Kortrijk
Vrijwilliger Freddy Vermoere gaat regelmatig in de Kortrijkse (buurt)bib op zoek naar interessante bezoekers. Ook personeelsleden en vrijwilligers van de bib passeren af en toe de revue. Wie zijn ze? Wat hebben ze met boeken, films, muziek, ...? Hoe belangrijk is de bibliotheek voor hen? Je ziet, Jambers is hem niet onbekend.
juli 22, 2016 Bibliotheek Laarne
Vanaf maandag 25 juli tot en met zaterdag 30 juli blijft de bibliotheek en haar filiaal in Kalken gesloten. Tijdens deze week zal ook de krantenhoek (dagelijks van 10 tot 12u.) niet toegankelijk zijn. Het blijft wel mogelijk om materialen in te leveren via de inleverbus (enkel in Laarne).
juli 21, 2016 Bibliotheek Zonnebeke
Na het schitterende, zeer aangrijpende 'Een klein leven', tijd om eens een vrolijker boek in de kijker te zetten.

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.

Activiteitenin je bib