april 30, 2017 Bibliotheek Kortenberg
Op woensdag 31 mei vindt de Grote Nationale Voorleesdag plaats. Op die dag wordt er in verschillende bibliotheken tegelijkertijd voorgelezen rond het thema kinderrechten. Natuurlijk doen ook wij mee! Er zal die dag worden voorgelezen uit ‘Obi en Odette’ van Emy Geyskens en Kolet Janssens, en uit ‘Verhalen uit de boomhut’, een verzameling van de beste inzendingen […]
april 29, 2017 Bibliotheek Brasschaat
Luistert jouw (klein)kind graag naar verhalen? Schrijf hem of haar dan zeker in voor het voorleesmoment!
april 28, 2017 Bibliotheek Wichelen
Vandaag werd in de Kapelle van de Bruinbeke het boek : 'De
april 28, 2017 Bibliotheek Brasschaat
Wil je je boeken online verlengen of reserveren, maar weet je niet waar te beginnen? Heb je vragen over e-mail, Facebook, Skype of wifi? Kom naar het Digitaal Spreekuur in de hoofdbib voor gratis digitale hulp en advies. Samen zoeken we een oplossing voor je vraag of probleem.
april 28, 2017 Bibliotheek Rotselaar
Online aankoopsuggesties doen, het kan! Als je een boek/tijdschrift/dvd zoekt dat NIET in onze catalogus zit of je hebt interessante tips voor boeken of andere materialen, dan kun je online een aankoopsuggestie doen.
april 27, 2017 Bibliotheek Wevelgem
Ze doet het in haar eentje, een kindje groot brengen. En daar schrijft Lotte Debrouwere uit Gullegem elke week een column over in Het Nieuwsblad. Zo vaak gelezen dat ze de verhaaltjes nu in een boek heeft gebundeld. Slaap kindje slaap verdomme, heet het. Een soms te eerlijke lofzang over het ouderschap. Herkenbaar voor alleenstaande ouders en alle ouders tout court.Het boek wordt een lofzang op het ouderschap genoemd. Waarom een lofzang?

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.

Activiteitenin je bib