april 22, 2014 Bibliotheek Brugge
Vanaf vandaag wordt – in het kader van de Digitale Week – het online krantenaanbod van de bibliotheek voorgesteld. En dat is een uitgebreid aanbod!
april 22, 2014 Bibliotheek Gistel
We speelden al een tijdje met de gedachte. Een leesgroep voor volwassenen in Gistel. In de bibliotheekraad werd het besluit genomen: we gaan ermee van start.
april 22, 2014 Bibliotheek Buggenhout
- Nu zondag 27 april tussen 14 en 17 uur - In Heemkring Ter Palen (Vekenstraat 1, 9255 Opdorp) - Ter gelegenheid van Erfgoeddag
april 22, 2014 Bibliotheek Kortrijk
Sommigen zweren bij hun 'goede ouwe' papieren agenda. Ze houden van hun beduimeld exemplaar dat ook dienst doet als adreslijst, to-do-lijst, notitie- en schetsboek of als vergaarbak voor briefjes, bonnetjes, visitekaartjes en bierviltjes.Maar kunnen deze functies vandaag niet beter ingevuld worden met online diensten? Die bieden bovendien nog heel wat meer mogelijkheden: zoals automatische herinneringen, agenda's delen, het synchroniseren van contacten, notities of bestanden.
april 21, 2014 Bibliotheek Wevelgem
(via)
april 21, 2014 Bibliotheek Kortrijk
Vandaag, op Paasmaandag, zijn alle Kortrijkse (buurt)bibliotheken gesloten. Vanaf morgen staat het volledige bibteam terug voor jullie klaar! Tip: je uitgeleende materialen verlengen kan makkelijk via Mijn Bibliotheek!
april 20, 2014 Bibliotheek Kortrijk
Het volledige Kortrijkse bibteam wenst jullie een Vrolijk Pasen! www.kortrijk.be/bibliotheek
april 19, 2014 Bibliotheek Leuven
Paasmaandag 21 april zijn de Bib Leuven en haar filialen gesloten!

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.

Activiteitenin je bib