maart 4, 2015 Bibliotheek Waregem
Dit is ons aanbod kamishibai (grote vertelplaten). Je kan zowel de platen als het houten verteltheatertje lenen in de bib met je klaspas. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vertelplaten.
maart 4, 2015 Bibliotheek Londerzeel
Op dinsdag 31 februari van 19:30u tot 22:30u zijn alle ervaren en minder ervaren naai(st)ers welkom op de volgende samenkomst van ons naai-, brei- en haakcafé. We komen elke laatste dinsdagavond van de maand samen in de bib.
maart 4, 2015 Bibliotheek Wetteren
Wat heeft Elvis Presley te maken met het succes van Buddy Holly? Hoe effende Madonna het pad voor Britney Spears en Jennifer Lopez? Hoe evolueerde hiphop van muziek uit het getto naar een mainstreamgenre? In zijn nieuw boek ‘Een eeuw POPmuziek’ ontwart auteur Gert Keunen het kluwen van genres en stijlen in 100 jaar popmuziek.
maart 4, 2015 Bibliotheek Waarschoot
In Istanboel is op 92-jarige leeftijd de Turks-Koerdische schrijver Yaşar Kemal overleden. Hij wordt beschouwd als een van de grootste Turkse schrijvers ooit, die een prachtig oeuvre nalaat. In de bib vind je volgende werken van hem terug.
maart 4, 2015 Bibliotheek Antwerpen
In de paasvakantie zijn alle wijkbibliotheken gesloten. En ook dan geniet je weer van een dubbele leentermijn in de bib.
maart 3, 2015 Bibliotheek Wetteren
De bibliotheek heeft in februari volgende nieuwe materialen in haar collectie opgenomen: romans muziekspeelfilms informatieve materialenboeken, cd's en dvd's voor de jeugd

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.