augustus 21, 2017 Bibliotheek Nijlen
Lees je graag, maar ben je niet meer zo mobiel? De bibliotheek breidt haar dienstverlening uit met twee nieuwe diensten!
augustus 21, 2017 Bibliotheek Rotselaar
Infoavond ‘Waarom? Daarom!’ Op woensdag 6 september organiseert de bib in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant een infoavond omtrent opvoeding in het Gemeenschapscentrum ‘de Mena’ (3de verdieping) Provinciebaan 2, om 19u30.
augustus 18, 2017 Bibliotheek Wichelen
  Herken jij deze locatie in Laarne, Wetteren of Wichelen?
augustus 18, 2017 Bibliotheek Kortenberg
Begin van het schooljaar en nog veel boeken te kaften? Kom dan op zaterdag 2 september gezellig naar de Bib! Tussen 9 en 12 u. helpen de medewerkers van de Bib jou met het kaften van je boeken en schriften. De Bib voorziet per kind vanaf 6 jaar kaftpapier en etiketten, goed voor het kaften […]
augustus 18, 2017 Bibliotheek Asse
Opvoeden Over een andere kijk op autoriteit… hoe op een krachtige en warme manier opvoeden en begeleiden, ook wanneer het lastig is.
augustus 18, 2017 Bibliotheek Hoeilaart
Voor het eerst naar de kleuterklas, een logeerpartijtje, we gaan verhuizen, ruzie met het vriendje, er is iemand gestorven… soms gebeuren er dingen in het leven van een kind waar een goed verhaal kan helpen om antwoorden te geven op vragen of onzekerheden weg te werken. De prentenboeken staan in de bib mooi per thema, […]
augustus 17, 2017 Bibliotheek Halle
In het Smart Café leer je je smartphone nòg beter kennen. Al doende ontdek je wat je allemaal met je toestel kan doen. We maken je wegwijs in het aanbod van duizenden apps zodat je de must-haves leert kennen. Uiteraard is er ook ruim de tijd voor vragen. Alle sessies zijn toepasbaar in dagelijks gebruik en er is veel ruimte voor oefening.
augustus 16, 2017 Bibliotheek Maaseik
De bibliotheek heeft voor het schooljaar 2017-2018 weer heel wat acties op stapel staan voor de basisscholen. In deze nieuwe brochure Bib & School 2017-2018 lees je er alles over! 

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.