september 30, 2016 Bibliotheek Izegem
Maandag ll. was het bij ons een mediawijze dag. Zowel in de voormiddag als in de namiddag kregen we een grote groep zesdejaars van een aantal basisscholen over de vloer die samen met expert Filip Bourgeois uitzochten wat de veiligste manier is om je op internet en de sociale media te begeven.
september 30, 2016 Bibliotheek Asse
Lees je mee?
september 29, 2016 Bibliotheek Wetteren
Kunsthistoricus Peter Jonnaert overloopt in vijf lessen de westerse kunstgeschiedenis aan de hand van de evolutie van het kleurgebruik. Van historische kunstenaars zoals de Vlaamse Primitieven, Rubens en Velazquez, over modernisten zoals Van Gogh en Gaugain tot recentere coloristen zoals Ensor en Wouters.
september 29, 2016 Bibliotheek Zonnebeke
Uitleenbaar vanaf zaterdag 1 oktober.Klik hier voor de
september 29, 2016 Bibliotheek Rotselaar
Schrijf snel in! Beheer je foto’s in de ‘cloud’ en bewerk ze met Photoshop Express | Vormingplus Oost-Brabant In deze cursus leer je hoe je met Google Photo’s en Flickr.com foto’s online kan bewaren en ordenen. Ze bijwerken en verfraaien kan dan weer met Adobe Photoshop Express; een heel gebruiksvriendelijke app die zowel in Windows als op Android-toestellen en Mac’s werkt. Schrijf snel in!  
september 29, 2016 Bibliotheek Tielt-Winge
Op 19 oktober is er de lezing ‘Reclame, we zijn er vet mee’. De lezing gaat door in de Sint-Jorisschool in Winge, Tiensesteenweg 4, 3390 Tielt-Winge. Met deze lezing leer je kritisch kijken naar hoe reclame werkt op de voedingsvoorkeuren en het eetgedrag van kinderen. Je staat stil bij hoe reclame ons om de tuin leidt en welke gezonde alternatieven er zijn. Doelgroep van de lezing zijn ouders van kleuters, lagere schoolkinderen en jongeren.
september 29, 2016 Bibliotheek Antwerpen
Donderdag 29 september is door een aangekondigde staking de dienstverlening verstoord in enkele bibliotheken.
september 29, 2016 Bibliotheek Antwerpen
Donderdag 13 oktober gaat Sieglinde Michiel in gesprek met twee jonge nieuwe talentvolle auteurs in bib Bist.

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.

Activiteitenin je bib

september 30, 2016 Sint-Lievens-Houtem
september 30, 2016 Gent
oktober 1, 2016 Duffel
oktober 1, 2016 Beringen