augustus 14, 2018 Bibliotheek Bornem
Elke maand raden onze medewerkers een of meerdere van hun favoriete boeken aan.
augustus 14, 2018 Bibliotheek Wetteren
Een nieuw schooljaar, een nieuwe stapel schoolboeken om te kaften. Worstel je begin september ook zo met plakband en papier? Krijg je die nieuwe schoolboeken maar niet in een mooi jasje? In de bibliotheek helpen we je graag op weg. We leren je de kneepjes van het vak, zodat je zelf aan de slag kan met schaar en papier. Wij voorzien vrolijk kaftpapier van de Superwetteraar, maar je mag ook zelf kaftpapier meebrengen.
augustus 13, 2018 Bibliotheek Asse
Test je kennis over de Hopduvelfeesten! Neem deel aan onze hopduvelquiz in de bib en win een gratis toegangsticket!
augustus 13, 2018 Bibliotheek Rotselaar
Meer dan 70% van de jongeren vindt hulp bij Awel, de Nederlandstalige hulplijn voor kinderen en jongeren in België. “Af en toe neem ik contact op in moeilijke tijden. En door Awel kon ik er weer door” (Meisje, 11 jaar)
augustus 12, 2018 Bibliotheek Izegem
Psst... eventjes voor jullie gegluurd op het rek van de  pas aangekochte dvd's. En wat zit daar tussen?Voor de youngsters onder meer de dvd met de ketnetmusical Team-U.P. met niet alleen de dansmoves en de songs maar ook heel wat extra's en blikken achter de schermen.
augustus 10, 2018 Bibliotheek Wichelen
Herken jij deze locatie in Laarne, Wetteren of Wichelen?Rep je snel daarheen en probeer als eerste het dummy-boek te bemachtigen. Je kan de dummy omruilen voor het echte boek in de bibliotheek van de gemeente waar je de dummy gevonden hebt.
augustus 10, 2018 Bibliotheek Dilbeek
Ben je fan van een goed kaart- of bordpel? Kom dan eens langs in bibliotheek de Wolfsput, want daar zijn sinds kort gezelschapspelletjes te vinden! Je kan de spelletjes gratis ontlenen voor een termijn van 4 weken. Deze nieuwe collectie zal de komende maanden nog worden uitgebreid.
augustus 9, 2018 Bibliotheek Bornem
Het Mooov-label staat garant voor ‘goeie films uit de hele wereld én in heel Vlaanderen’. Je vindt ze in het speciale Mooov-rek in de bib of herkent ze aan het label op de doos.

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.

Activiteitenin je bib

augustus 15, 2018 Hoeselt
augustus 18, 2018 Poperinge
augustus 18, 2018 Berlare
augustus 18, 2018 Meeuwen-Gruitrode