april 17, 2014 Bibliotheek Maaseik
E-boeken lezen of digitaal lezen wint aan populariteit. Onze bibliotheek speelt in op deze groei en biedt vanaf 6 mei 2014 e-boeken aan, als aanvulling op haar fysieke collectie.
april 16, 2014 Bibliotheek Gent
Dwoazerik, stoeme kalle, koomeere (zo heeft de professer Gents er méér dan honderd!). Sta je bij zoiets met je mond vol tanden? Volg 1 uur les in steit zijn veur steite muilen door Perfesser Gensch Freek Neirynck … En je bent een echte ‘steite bieste’. Vuile proat inbegrepen ‘moar gien vuile maniere’.
april 16, 2014 Bibliotheek Kortrijk
De sprinter voor april 2014 is volgende topper: Oorlog en terpentijn - Stefan Hertmans [boek]
april 16, 2014 Bibliotheek Dilbeek
Marie Pyck deed vorige maand mee aan ons jeugdboekenweekspel en won de eerste prijs. Ze kreeg het boek "Jouw leven als loser" cadeau.
april 16, 2014 Bibliotheek Waarschoot
Roman De bloemen van Mimì Orlando Desiati, Mario De geketende godin Hennen, Bernhard Kleine Memed Kemal, Yasar Animal farm Orwell, George Broers Rubens, Bernice Wat je ziet als je valt Wait, Rebecca Spannende boeken Verbeten Crouch, Blake Onder je huid Durrant, Sabine Verloren onschuld George, Elizabeth
april 16, 2014 Bibliotheek Wevelgem
Op 15 april lanceerde de projectorganisatie Bibnet een belangrijke stap in de richting van de digitale bibliotheek Vlaanderen. Ook Bibliotheek Wevelgem koos resoluut voor de nieuwe ontwikkelingen.Met de toepassing ‘Mijn bibliotheek’ kun je niet alleen je uitleningen en reserveringen beheren en toegang krijgen tot digitale informatiebronnen. Binnenkort kun je als lid van de bibliotheek ook e-boeken lenen. Veel makkelijker met ‘Mijn bibliotheek’
april 16, 2014 Bibliotheek Waarschoot
  Fiction groen peuters (1 tot 5 jaar) Blijf van big af Mark Janssen Fiction anderstalige Catching fire Collins, Suzanne Mockingjay Collins, Suzanne
april 16, 2014 Bibliotheek Brakel
Op zondag 4 mei, om 10.45u, is er in de bib een boeiende lezing over de wisselwerking tussen de Vlaamse Ardennen en literatuur. In het werk van auteurs als Herman Teirlinck, Omer Wattez en Abraham Hans zijn de Vlaamse Ardennen niet weg te denken.
april 16, 2014 Bibliotheek Dentergem
Dé online toepassing om je activiteiten in de bib te beheren! Hoe werkt het?
april 16, 2014 Bibliotheek Kortrijk
Ben je vrij op 7,8 of 9 juni en heb je zin om Sinksen vanop de eerste rij te beleven?Droom je er van om artiesten te begeleiden of hen te bedienen? Zin om te helpen met op- en afbouw van podia? Wil je helpen in de barbediening in de meetingpoint? Ben jij de geknipte persoon om chauffeur te spelen voor de artiesten of help je graag mee bij het promoteam?Het kan!

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.

Activiteitenin je bib