december 12, 2017 Bibliotheek Tielt-Winge
                           
december 11, 2017 Bibliotheek Halle
Je bib wenst je een fijne kerstperiode en deelt wat inspirerende lijstjes uit om het tijdens de feestperiode extra gezellig te maken. Nu het koud en vroeg donker is kruip je al eens sneller met een boek in bed, of ben je sneller in de stemming voor een hartverwarmende film. De keuze is groot, dus gidsen we je door het enorme aanbod met wat specifieke tiplijstjes.
december 11, 2017 Bibliotheek Hoeilaart
Soms merken we dat niet iedereen zijn boeken ver genoeg in de gleuf duwt. Ze blijven dan ergens halverwege steken en snoodaards kunnen ze op die manier inpikken. De boeken blijven echter wel op de kaart van de lener staan. En de lener blijft verantwoordelijk en draait op voor de vervangingskost. Dat is voor niemand […]
december 8, 2017 Bibliotheek Londerzeel
Zaterdag 16 december 2017 van 14u tot 17u in de bib.  Maak een kerstbal voor de bibboom, die je ook mee naar huis mag nemen om in je eigen boom te hangen!
december 8, 2017 Bibliotheek Antwerpen
Spraakwater is een reeks boeiende lezingen in bibliotheek Viswater. Op donderdag 11 januari vertelt journaliste Joanie de Rijke meeslepende verhalen over gevaarlijke gebieden.
december 8, 2017 Bibliotheek Dilbeek
Als je foto's professioneel wil leren bewerken, ontdek je hier de mogelijkheden. Alle basisbewerkingen komen aan bod, met speciale aandacht voor het werken met lagen.
december 8, 2017 Bibliotheek Brakel
Opnieuw zat het weer niet mee ... de minisneeuwstorm van donderdagavond 30 november schrikte een deel van de ingeschrevenen af. Toch zat de zaal nog goed gevuld voor de 'Pastorale melancholie: met een klank van hobo'. En niemand had ook maar één moment spijt dat de kou en sneeuw getrotseerd werden. Integendeel. Het werd weer één van de topavonden in de geschiedenis van de bibactiviteiten ...
december 8, 2017 Bibliotheek Asse
Heb je thuis Engelstalige kinder- en tienerboeken of Engelstalig didactisch materiaal? Kom naar de bib en doneer dit materiaal aan Jyambere Asse.
december 8, 2017 Bibliotheek Wetteren
De bibliotheek doet weer mee aan Music For Life van Studio Brussel. Na de succesvolle boekenverkoop ten voordele van Lezen for Life, plaatst de bib een spaarpot in de vorm van een thermometer aan de balie. 

Pagina's

Mijn lokalebib

Zoek adressen, contactgegevens en openingsuren van alle Vlaamse bibliotheken.

Activiteitenin je bib